Продюсер “Танців з зірками” розповів, у яких стосунках знаходиться з Тіною Кароль: “Більше не буде ведучою”

Тіна Кароль вперше не з'явилася на шоу "Танці з зірками". Артистка лишила без коментарів те, що її не запросили у проєкт.

Легендарна поп-діва Тіна Кароль була улюбленцею глядачів “Танців”. Артистка завжди впевнено виглядала у кадрі, могла влучно пожартувати, а якщо треба і підспівати. Нарядами зірки захоплювалася вся країна, але настав час, коли ефір проєкту вперше вийшов без знаменитої співачки.

Танці з зірками
Танці з зірками

Замість неї у парі з Юрієм Горбуновим – Іванна Онофрійчук.

Чому не покликали Кароль у сезон?

Фанати припускали різні думки: хтось подумав, що Тіна розсварилася з командою телеканалу. Логічно, адже поп-діва оголосила про свій ухід з шоу «Голос країни». Були навіть припущення про те, що співачка носить під серцем другу дитину, адже у кожному інтерв’ю 36- річна поп-діва прямо говорила про те, що бажає мати у родині доньку. Втім, обранця після уходу Євгена Огіра вона так і не знайшла. Тож із дівчинкою, скоріше за все доведеться почекати.

Всі карти вирішив розкрити продюсер шоу «Танці з зірками» та за сумісництвом продюсер «Голосу країни» Володимир Завадюк. Завдяки його відвертості у мережі нарешті з’ясувалося, чому співачку таки не покликали у проєкт.

Виявилося, причина не в стосунках телеканалу з поп-дівою. Продюсеру вдається підтримувати гарні відносини з не тільки з артисткою, а й з її командою. Цим поділився зірковий чоловік у сторіз в Інстаграмі.

Сторіз Володимира Завадюка

З’ясувалося, що Володимир прислухався до думки телеглядачів та запросив у шоу нові обличчя. Шанс отримали взяти участь такі зірки, як Фагот, Джамала, Настя Оруджова, які до нині не були активними гостями розважальних проєктів. Найголовніше, шанс бути побаченою нарешті отримала Євгенія Власова, яка майже на 12 років випала з життя шоу-бізнесу.

Тіна ж вела шоу без змін з 2006 року. Також вона стала ведучою іншої передачі на «1+1» – «Ліпсінкбатлу», де зірки робили пародії.

Схожі статті