Ольга Фреймут вперше показала свою британську свекруху Морін: жінці 85, а вона відпочиває на Ібіці (ФОТО)

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут у студентські роки жила в Лондоні, де мала стосунки з галантним британцем.

Батька старшої доньки Ольги Фреймут звуть Ніл Мітчелл, саме його прізвище Злата і носить. Познайомилася з ним майбутня зірка телебачення під час навчання у “City University London” (Лондонський міський університет). Підкорити серце вибагливої Олі чоловікові вдалося завдяки своєму аристократичному вихованню.

Роман закоханих розвивався так само швидко, як і закінчився – вже вагітною Фреймут повернулася додому з-за кордону, оскільки зрозуміла, що не бачить майбутнього з Нілом:

“Я від нього втекла. Жінка розвивається, і для кожного періоду є свої чоловіки. Є чоловіки нашого дитинства, є чоловіки нашого рагульства, є чоловіки наших досягнень. Чоловіки рагульства – це коли з часом ти питаєш у себе: “Як я взагалі могла з ним зустрічатися?”. Ось Ніл – це чоловік мого рагульства”, – зізнавалася теледіва в одному зі своїх інтерв’ю.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

За словами Ольги, з Мітчеллом було все передбачувано, романтика зникла, почало ставати нудно, до того ж він дуже ревнував Фреймут до її ровесників:

“Він з часом розслабився – манери зникли і залишився типовий хлоп з Лондона. Я зрозуміла, що моїй дитині такий батько не потрібен”.

Ольга Фреймут зі Златою та її батьком Нілом
Ольга Фреймут зі Златою та її батьком Нілом

Цікаво, що вже після розставання відносини Олі та Ніла покращилися. Вони спілкуються і дочка часто гостює у батька в Британії. А нещодавно у себе в Інстаграмі Фреймут вперше показала фото своєї англійської свекрухи – бабусі Злати, яку звуть Морін:

“У 85 Морін має улюблені ресторані і за два тижни летить на Ібіцу з подругами. Беру з Морін приклад”, – підписала кадр знаменитість.

Екс-свекруха Ольги Фреймут Морін
Екс-свекруха Ольги Фреймут Морін

Видно, що жінка, не зважаючи на такий поважний вік, виглядає дуже доглянутою.

Схожі статті