Слава Камінська зізналася в почуттях до колишнього: все ще не може відпустити

Слава Камінська розповіла про кохання усього свого життя, а також поділилася таємницями розлучення з колишнім чоловіком Едгаром Камінським.

Екс-учасниця гурту “НеАнгели” Слава Камінська два роки тому шокувала фанатів звісткою про розлучення із своїм чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. У шлюбі пара прожила п’ять років, за цей час вони двічі встигли стати батьками. У Слави та Едгара народилася донька Лаура та син Леонард.

Про причини розлучення зіркове подружжя не любить говорити. Навпаки, Слава та Едгар на публіці демонструють, що після розриву їм вдалося зберегти теплі та дружні стосунки. Цього року вони разом відвели дітей до школи першого вересня.

Слава Камінська
Слава Камінська з сином і донькою

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram співачка зізналася, що за свої 37 років була по-справжньому закоханою тричі.

Перше кохання, як і у багатьох, було в підлітковому віці. Камінська відверто розповіла, що хлопця, якого вона тоді полюбила вже немає серед живих. Тим не менш вона все ще пам’ятає ті світлі почуття. Розставання з першим коханням було справжнім випробуванням для артистки, тоді вона хотіла довести, що “він ще побачить, кого втратив”. Ця ситуація стала стимулом для роботи над собою та кар’єрою.

“Після я дуже любила батька своїх дітей і до сих пір, не дивлячись на біль, який довелося пережити, люблю його, тому що сама ця людина зробила мене мамою двох чудових малюків”, – відверто зізналася Слава.

За її словами, вона рада, що їм з Едгаром вдалося зберегти теплі стосунки й вона не розуміє, коли пара розстається зі злобою та образами один на одного. Камінська підкреслила, що вона щаслива, що в їхніх дітей залишилися і мама, і тато, які однаково беруть участь у їхньому вихованні.

Схожі статті