Дан Балан спантеличив мережу неочікуваним повідомленням: минулі стосунки з Тіною Кароль відродилися

Дан Балан зробив натяк на відносини з Тіною Кароль у новій публікації.

Молдавський співак Дан Балан після суддівства на “Голосі країни”, схоже, не збирається залишати Україну. 42-річний артист, якому приписували роман з Тіною Кароль, зараз гастролює по країні з концертами. Причому, переважно виступає на приватних вечірках у нічних клубах та на базах відпочинку.

Дан Балан
Дан Балан

На одній з фан-сторінок Балана в соціальній мережі Інстаграм опублікували свіже відео з його концерту. Дан порвав зал старими хітами, які публіка зустріла вереском і танцями.

Дан Балан натякнув на відносини з Тіною Кароль

Однак, концерти можуть бути не єдиною причиною перебування Балана в Україні. Так, зірка опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову світлину, до якої додав дивний допис.

Чоловік стверджує, що часу не існує. Таку саму думку неодноразово транслювала і Тіна Кароль. Фанати одразу ж відреагували на схожість цих думок і вказали на спорідненість душ Дана і Тіни.

Скріншот коментарів під публікацією Дана Балана

Цілком можливо, що таким чином артист підігріває інтерес до себе і його стосунків з Тіною. І хтозна, можливо це навіть натяк на те, що в нього таки є роман з поп-дівою.

Нагадуємо, що Володимир Завадюк виступив з заявою щодо того, що між Тіною Кароль і Даном Баланом був лише штучний роман, який прописали в сценарій задля підняття рейтингів. Це неабияк розізлило фанатів, які щиро вірили у непідробність емоцій знаменитостей. Втім, навіть після цієї неприємної новини серед аудиторії досі є люди, які вірять у почуття Дана та Тіни. Здається, що нічого не може зруйнувати їхніх фантазій.

Пропонуємо подивитися відео про стосунки Дана та Тіни:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.