Зовсім не колишня дружина Олена Мозгова: Пономарьов показав красуню, від якої тепер не може відірватись

Олександр Пономарьов показав, хто володіє його увагою.

Олександр Пономарьов має доволі бурхливе особисте життя. І це не дивно, адже він — талановитий чоловік з харизмою та романтичним репертуаром. Після багатьох років, прожитих з Оленою Мозговою та Вікторією Мартинюк у життя Олександра почали приходити різні жінки, але жодна з них не затрималася надовго. Однак, у виеонавця є улюблениця, яка здатна втримати його увагу.

Красуня Олександра Пономарьова

Нещодавно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій співак постав поруч зі своєю собачкою породи ши-тцу.

Артист ніжно називає її “Ши” і постійно демонструє її красу своїм підписникам. Варто відмітити, що Олександр Пономарьов не єдина українська зірка, яка багато уваги приділяє своїм улюбленцям. Так, Ектор Хіменес-Браво, Леся Нікітюк та Єгор Гордєєв також не можуть і дня прожити без своїх собак.

Нагадуємо, що не так давно Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів, що стало причиною його розриву з Оленою Мозговою. На відміну від продюсерки, зірка наполягає на фізичній зраді жінки, яка і стала фіналом їхнього подружнього життя. Олена Мозгова відреагувала на цю заяву бурхливо. Екс-дружина Пономарьова опублікувала на особистій сторінці у Facebook публічне звернення до Олександра з проханням більше ніколи її не згадувати.

Чим закінчився конфлікт між зірками достовірно невідомо, адже вони не стали обговорювати вчинок артиста публічно. Цілком можливо, що звернення Олени залишилося без відповіді.

Схожі статті