Ольга Сумська розкритикувала акторські дані доньки Тоні: народжувала дітей, коли треба було ролі грати

Акторка Ольга Сумська відверто обговорила акторський талант своєї старшої доньки Антоніни Паперної.

Акторка Ольга Сумська, відома своєю роллю Роксолани в однойменній картині, розповіла, що вважає свою старшу доньку чудовою акторкою. Але підкреслила, що та втратила свій шанс побудувати успішну кар’єру, обравши сім’ю.

Антоніна Паперна — старша донька Ольги Сумської від першого шлюбу з актором Євгеном Паперним. Зараз Тоня проживає у Москві разом із чоловіком, зіркою російського кінематографу, Володимиром Ягличем. З ним вона виховує двох дітей.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Антоніна Паперна та Володимир Яглич

Зіркова мати Антоніни розповіла, що та має дві вищі освіти і навіть запрошували на акторські курси, які сама свого часу закінчила Сумська. За словами Ольги, якби її старша донька відучилася на них, вона могла б стати дуже успішною акторкою.

Така впевненість — не просто материнська любов. Сумська зізналася, що Паперну запрошували неодноразово на головні ролі в серіали та кіно. Одного разу вони мали разом зніматися в картині “Дві матері”, де Ользі пропонували роль свекрухи, а її доньці — власне невістки.

 

Водночас Антоніну затвердили на одну з головних ролей в фільми “Свінгери”, зйомки якого проходили в Ризі. Однак від обох ролей та відмовилася, оскільки народила доньку Єву та вирішила повністю присвятити себе материнству.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми

При цьому Сумська зізналася, що коли вона сама народила Тоню, то все рівно погодилася на зйомки у фільмі “Карпатське золото”, хоча дівчинці на той час було усього три місяці. Також Ольга додала, що її дуже підтримували обидва її чоловіки у час народження доньок, тому в неї була можливість будувати кар’єру.

Не дивлячись на те, що донька пішла іншим шляхом, актриса не критикує її, а навпаки радіє, що її онуки отримають більше материнської уваги та любові.

Схожі статті