Вагітна наречена переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина тепер одна: “Залишив мене і пішов”

Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин нещодавно повідомив новину про майбутнє поповнення, а тепер його вагітна наречена залишилася сама.

У свої 19 років Роман Сасанчин має за плечами дві перемоги у дитячому і дорослому сезонах вокального шоу “Голос”, власну квартиру у столиці та незліченну армію шанувальниць, але до списку завидних холостяків країни він не входить. Все тому, що парубок заручений з 23-річною дівчиною на ім’я Іванна. Пара живе разом та чекає на дитину.

Молоді люди активно ведуть блоги у соціальних мережах, де діляться новинами з життя. Так, виявилося, що Рома з Іванкою зараз не можуть заїхати у київські апартаменти, оскільки дісталися вони Сасанчину з голими стінами, тож там триває ремонт. Живуть майбутні батьки у кімнаті хостелу в Чорткові, це неподалік від рідного села співака у Тернопільській області. Переїзд у Київ вони планують вже після народження первістка, коли малюку буде 3-4 місяці.

Роман Сасанчин
Роман Сасанчин з кубком переможця Голосу країни

Цікаво, що у першому спільному інтерв’ю герої статті стверджували, що поспішати з одруженням та дітьми не будуть. Втім, навесні 2021-го Роман освідчився Іванні, а у серпні вони показали доволі округлий животик, хоча лікар не давав ніяких сподівань на таку швидку вагітність через наявність у дівчини проблем з циклом та гормонами.

Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною
Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною

На щастя, вже половину терміну кохана Сасанчина успішно відходила, однак у нових Інстаграм-сторіз вона несподівано повідомила, що залишилася одна:

“Прокинулася, а мого чоловіка немає. Не знаю, де він. Залишив мене і пішов. Отак”, – сказала Іванка за кадром.

Інстаграм-сторіз Іванни
Інстаграм-сторіз Іванни

І що б це значило?

Схожі статті