“Скуповую квіти. Вона, сподіваюся, їх не перепродає”: Еллерт розповів про сьогоднішні стосунки з Мішиною

Олександр Еллерт дав інтерв'ю, в якому поділився деталями особистого життя.

З моменту розриву Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта пройшло не так багато часу. Але пристрасті вщухли, а навколо екс-пари вже народжуються нові чутки. Подейкують, що пара помирилася, разом вирушила на відпочинок та насолоджується непублічними стосунками. Плітки почалися з привітань Олександра, який вирішив доречним привітати екс-обраницю з річницею, і подарував їй розкішний букет з троянд.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Що відбувається між Олександром та Ксенією?

Нещодавно гуморист дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів про взаємними з акторкою. На запитання Слави Дьоміна, що між ними відбувається, він дав досить неоднозначну відповідь:

“Я скуповую квіти у всіх квіткових магазинах. Вона, сподіваюся, їх не перепродає. Ось в таких ми відносинах”, – сказав Еллерт.

Тоді ведучий запитав, чи спілкується Олександр хоч якось з Ксенією.

“Так, лайкаю її фотки, підписаний на неї”, – відповів переможець першої “Холостячки”.

На наступні питання пов’язані з Мішиною Еллерт відповідати відмовився. Цілком можливо, що пара таки відновила стосунки, але боїться радувати публіку, адже фінал їхніх взаємин може бути не за горами.

Нагадуємо, що вперше чутки про кризу у стосунках пари з’явилися, коли акторка поїхала на зйомки до Хорватії. Ксенія відписалася від коханого та видалила усі фотографії з ним. Згодом пара заявила, що між ними все впорядку. Але не пройшло і двох місяців, як мережу сколихнула новина про розрив екс-холостячки та гумориста. Зараз пара інтригує аудиторію своєю невизначеністю та можливим примиренням.

Схожі статті