Чоловіку Камалії Мохаммаду Захуру не затишно у власному домі: ніякі багатства не здатні принести щастя

Мохаммад Захур зізнався в інтерв'ю, що його будинок не затишний.

Камалія і Мохаммад Захур проживають у щасливому шлюбі майже 20 років. За цей час вони встигли влаштувати своє сімейне гніздечко, стати батьками і стати ледь не найбагатшою парою в шоу-бізнесі. Великі гроші, які заробляють обидва приносять як позитивні моменти у зіркове життя, так і негативні. Наприклад, артистку дусі звинувачують у тому, що вона виграла конкурс краси завдяки протекції свого чоловіка. У щирість стосунків подружжя вірить на кожен, адже різниця у віці та соціальних статусах при знайомстві була занадто велика.

Щастя не в грошах

Не дивлячись на те, що Камалія та Мохаммад справляють враження ідеальної пари, і в побуті в них є проблеми.

Камалія і Мохаммад Захур
Камалія і Мохаммад Захур

На питання Алли Крутої в архівному інтерв’ю про комфортність знаходження та проживання у заможному домі, якими володіють Камалія та її чоловік Моххамад, бізнесмен дав зрозуміти, що йому довгий час було там некомфортно. Але питання вирішилося, коли вони завели собак. Коли чоловік побачив наскільки тварини не зважають на оточуюче їх багатство, то й сам нарешті зміг розслабитися.

Камалія з чоловіком та доньками
Камалія з чоловіком та доньками

До того ж у будинок пари переїхала мама співачки Інна Петрівна, яка слідкує за порядком, коли діти знаходяться у робочих роз’їздах. Доньки-двійнята також вносять свої корективи у побут пари. Адже  обидва так довго мріяли про поповнення. Зараз дівчата активно дорослішають, роблять перші кроки у гімнастиці та макіяжі. Словом, радують батьків, як можуть. Родина багато подорожує, відвідує світські заходи та насолоджується життям.

Схожі статті