Зняти вагітну Настю Каменських не вийде: Потап у гніві заліз на авто папараці та розтоптав увесь дах (Відео)

Відомий український виконавець Потап безмежно закоханий у Настю Каменських, заради якої готовий піти на все.

Офіційно про стосунки учасників дуету Потап і Настя стало відомо у травні 2019-го в день їхнього весілля. До цього моменту знаменитості ретельно приховували свій роман, не зважаючи не численні чутки про те, що саме Каменських стала розлучницею у шлюбі Потапенко та Ірини Горової.

Ірина Горова і Настя Каменських
Ірина Горова та Настя Каменських

Тим не менш, до самого одруження в мережу не потрапляло жодного спільного фото співаків, яке б викрило їхнє кохання. Хоча папараці постійно намагалися вистежити та сфотографувати зірок разом, чим одного разу так розгнівали Олексія, що його терпець увірвався:

“Вони так задовбали нас, що ми двома машинами, я з Настею, я попереду їхав, Настя позаду, і ми заблокували папараці, я заліз на машину, розтоптав їм згори стелю. Ось так їх трошки пригальмував. Але приватне життя хотілося б залишити приватним”, – розповів Потап у програмі “ЖВЛ”.

Потап у ЖВЛ
Потап у ЖВЛ

Як виявилося, продюсеру ще довелося відвойовувати Каменських у інших знаменитих чоловіків. Олексій зізнався, що в суперниках у нього було мінімум 20 суперзірок, які дуже хотіли Настю у всіх сенсах – як жінку, коханку, дружину. Тому, щоб бути обранцем співачки, йому довелося стати найкрутішим:

“Треба боротися за свою жінку. З кимось [з суперників] я зустрічався… Вони не сказали їй, як шалено вони її люблять, а я сказав”.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

До речі, не так давно Потап також заявив, що мріє про чотирьох дітей від Каменських. Поки що їхня родина не збільшилася, однак користувачі мережі регулярно підозрюють Настю у вагітності, знаходячи будь-які натяки на зростаючий живіт. Чи дійсно це так – скоро дізнаємося.

Схожі статті