Що Джанабаєва в ньому знайшла? Як виглядав Валерій Меладзе в молодості: чим старший, тим красивіший

Як Валерій Меладзе виглядав у молодості? В мережі з'явилися фото юного виконавця, який зовсім не схожий на себе сучасного.

Валерія Меладзе сьогодні називають одним із найбажаніших чоловіків естради. Однак, на фото з минулого він виглядає не таким вже й мачо, яким є сьогодні. Про таких, як Валерій, кажуть, що вони як вино — з роками стають тільки краще.

Валерій Меладзе тоді й зараз
Валерій Меладзе тоді й зараз

Валерій Меладзе народвся у місті Батумі. З дитинства він захоплювався музикою разом зі старшим братом Костянтином, навіть закінчив музичну школу по класу фортепіано. Однак для навчання брати Меладзе обрали далеко не творчий університет — обидва закінчили Миколаївський інститут кораблебудування.

Під час навчання братів запросили в студентський музичний гурт — так вони обидва й потрапили до світу естради.

Наприкінці 80-х Валерій зустрів свою першу дружину Ірину, яка подарувала йому трьох доньок. Однак вже ні для кого не секрет, що під час першого шлюбу красунчик закрутив роман з Альбіною Джанабаєвою, яка спочатку була його бек-вокалісткою, а потім стала “рудою з ВІА Гри”.

Валерій Меладзе з першою дружиною
Валерій Меладзе з першою дружиною

Цікаво, що на початку кар’єри Валерія не вважали мачо, як це відбувається зараз. Він виглядав досить посередньо як для артиста естради. Однак вже тоді його вирізняли пісні, написані старшим братом, які меломани різного віку обожнюють і сьогодні.

З другою дружиною, Альбіною Джанабаєвою, Валерій познайомився теж на зорі своєї кар’єри. Тоді ще юна вокалістка влаштувалася на бек до артиста. Він перший зрозумів, що закохався в неї, а от вона не відразу підпустила до себе “начальника”. Хоча з часом таки не встояла перед почуттями.

Схожі статті