Алла Пугачова стала блондинкою, про яку мріють усі чоловіки: Максим Галкін ризикує втратити дружину

Примадонна російської естради Алла Пугачова здивувала шанувальників кардинальною зміною іміджу, яка їй до лиця.

Кожен вихід Алли Пугачової в світ стає предметом обговорення публіки. Це зовсім не дивно, враховуючи, що на великій сцені співачка ще з молоду, а їй, до речі, вже 72. Ось і на цей раз Примадонна наробила галасу, коли прийшла на світський захід у компанії свого чоловіка Максима Галкіна у новому образі.

Нещодавно відбулася прем’єра серіалу “Вертинський”, де також були присутніми Федір Бондарчук, Ксенія Собчак та багато інших знаменитостей. Не пропустила таку важну подію і Алла Борисівна, котра з’явилася на червоній доріжці разом з коханим.

Алла Пугачова стала блондинкою
Алла Пугачова стала блондинкою

Не можна не помітити, що стиль Пугачової змінився. Артистка перефарбувала волосся у холодний блонд, завдяки чому стала виглядати набагато молодше. В якості вбрання Примадонна обрала сірий брючний костюм з чорною блузою та масивними прикрасами. Галкін постав у коричневих штанях з синім піджаком, які доповнив блакитною сорочкою і кедами.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Фанати також відзначили, що виконавиця помітно схудла та загалом затьмарила всіх. Дійсно, на 72 роки Алла не виглядає зовсім. І це заслуга не лише косметологів. Покращала Пугачова саме у шлюбі з Максимом, тож щаслива жінка – красива жінка.

Пара разом вже майже 20 років і виховує чарівних двійнят Лізу та Гаррі Галкіних, які встигли полюбитися сотням тисяч користувачів мережі.

Гаррі та Ліза Галкіни
Гаррі та Ліза Галкіни

Дітлахи 1 вересня пішли у другий клас престижної приватної школи у Підмосков’ї, що знаходиться неподалік від замку сімейства. З наступного відео дізнавайтеся, скільки коштує батькам елітна освіта спадкоємців:

Схожі статті