Хто та жінка, з якою Катерині Осадчій довелося ділити старшого сина: молода мачуха з крутим норовом

У Катерини Осадчої є старший син, який залишився з батьком. Хто став його мачухою?

Неможливо уявити, щоб така успішна і розумна жінка, як Катерина Осадча, мала поза плечима невдалий шлюб та дорослу дитину, що виховується мачухою. Але в успіху є своя ціна. І знаменитості довелося не легко на шляху до слави.

Розлучення з Олегом Поліщуком

Катя Осадча і Олег Поліщук
Катя Осадча і Олег Поліщук

У доволі юному віці Катя Осадча вийшла заміж за політика Олега Поліщука. У шлюбі народився первісток зірки Ілля, який спочатку ріс у родині телеведучої, якій допомагали батьки, а Потім переїхав до батька.

Мачуха Іллі

Інформацію про особисте життя колишнього політика, який склав свої обов’язки майже 8 років тому і зараз займається бізнесом, знайти майже неможливо. Однак відомо, що він одружений на доньці колишнього заступника міністра внутрішніх справ Оксані Чеботарь.

Про це стало відомо завдяки розслідуванню журналістів, які намагалися встановити, кому належить маєток батька дівчини. Саме тоді і з’ясувалося, що будівля зареєстрована на його доньку Оксану Сергіївну, а Олег Поліщук є зятем заступника. Подейкують, що у жінки суворий характер.

Родина веде закритий спосіб життя, тому дізнатися деталі співіснування зіркового сина та його мачухи пір одним дахом неможливо. Сам Ілля Поліщук ховається від журналістів і зрідка робить виключення для своєї мами, яка нещодавно народила третього сина. Зараз хлопець покинув батьківський дім і вчиться в університеті. А Катя Осадча з Юрієм Горбунова виховують спільних дітей Івасика та новонародженого хлопчика, ім’я якого вони поки що не відкрили.

Схожі статті