“Це виявився рак…”: Міка Ньютон рік тому поборола онкологію, але знову зіштовхнулася з діагнозом

Українська співачка Міка Ньютон не так давно поділилася гарною новиною про перемогу над раком, однак вона знов повернулася до теми хвороби.

Пік популярності Оксани Грицай (справжнє ім’я Міки Ньютон) припав на нульові, однак після участі у Євробаченні-2011 вона зникла з вітчизняної естради. Як виявилося, виконавиця вирішила будувати кар’єру за кордоном та поїхала в Америку. Саме там вона зустріла своє кохання і у 2018-му вийшла заміж, але не все так безхмарно у житті співачки.

Рік тому, коли Ньютон було 33, їй діагностували рак яєчника третьої стадії, хоча такий діагноз частіше за все ставлять більш зрілим жінкам. Важко було повірити у реальність, однак вже згодом Міка почала нелегку боротьбу з хворобою. Зірка потребувала декілька операцій та курсів хіміотерапії, разом з тим лікарі були впевнені, що вона ніколи не зможе стати матір’ю:

“Не думаю, що у мене колись знайдуться слова, щоб описати те, що ми пройшли… Але сталося диво! Через тиждень аналізи прийшли і у мене була перша стадія, так що у мене ще буде шанс завагітніти!”, – писала знаменитість в Інстаграмі.

Міка Ньютон - справжній борець за життя
Міка Ньютон до та під час хвороби

На щастя, після лікування хвороба відступила, проте нещодавно Міка була вимушена знов зіштовхнутися онкологічним діагнозом:

“Рак у тварин! Не можу повірити, що пишу цей пост і на цей раз про мого найкращого друга, моє вічне цуценя Моцарта. Нещодавно я бачила декілька випадкових історій і постів в Інстаграмі про собак, хворих на рак. Я відвела Моцарта на щорічний огляд, і моїм першим питанням було – як виявити рак у собак? Особливо, у собак похилого віку (це зустрічається частіше). Лікар сказав, що нам просто треба зробити аналіз крові та звертати увагу на все. Я показала їй маленьку чорну цяточку на його вусі, котра здалася мені підозрілою, і знаєте що?! Я мала рацію, це виявився рак… Меланома…”.

Міка Ньютон зі своєю собакою
Міка Ньютон зі своєю собакою

За словами Ньютон, пес вже переніс операцію і йде на поправку, тож хіміотерапія йому не знадобиться, але з цього моменту Моцарту потрібно стати на облік в онкологічний центр для тварин, так само як це довелося зробити свого часу і його господарці.

“Чесно кажучи, я здивована, але… У мене за нього серце боліло більше, ніж за себе. Я б хотіла, щоб він міг поговорити зі мною та розповісти, що він насправді відчуває після усього”.

Міка закликає всіх власників домашніх улюбленців берегти пухнастиків і бути уважними – звертати увагу не лише на енергійність тварин, адже Моцарт виглядав та вів себе чудово.

Схожі статті