Яка на вигляд свекруха Тіни Кароль: ошатна літня жінка, переживша єдиного сина та коханого чоловіка

Тіна Кароль та її свекруха розділили одну долю: обидві лишилися коханої людини та підтримки.

Свекруха та невістка – одвічна тема для анекдотів. Багато жінок не можуть ужитися в одній родині. Тіна була вже третьою обраницею Євгена Огіра, яку він представив своїй мамі, але перша, з якою склалися такі серйозні стосунки та з’явилася міцна родина. Досі артистка каже, що належить у вічності своєму обранцю.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

А чи підтримує стосунки Кароль з родиною коханого? Відомо, що у Веніаміна, сина подружжя Тіни та Євгена, лишилася лише бабуся по лінії батька. Дідусь пішов у небуття. Він зміг прожити без свого єдиного сина лише 40 днів. Зараз родичі спочивають поруч на Берковцях у Києві. Тіна та її свекруха беруть з собою завжди два букети квітів.

Могила Євгена Огіра через рік

Про маму обранця поп-діва говорила небагато, скупо та скромно. Ще за життя Огіра, співачка казала, що їй вдалося налагодити стосунки з літньою жінкою. Спершу зірка навіть отримувала на горіхи від нової родички: сварили знаменитість за те, що не вміє смажити котлети для сім’ї. Та хіба за кулінарну майстерність покохав Тіну Євген?

Згодом артистка казала, що свекруха прийняла її повністю у родину та навіть почала піклуватися, немов про рідну. Зважаючи на щільний графік, Кароль не могла налагодити свій режим харчування. Тому допомагати їй у цьому почала як раз таки Раїса Петрівна (так звати маму чоловіка поп-діви). Вона носила домашні страви своїм дітям та дивилися, аби невістка обов’язково брала на роботу лоточки з їжею. Які зараз стосунки у рідних – не відомо. Після того, як не стало Жені, його дружина назавжди закрила для обговорення тему життя її сім’ї.

Схожі статті