З ким живе і хто піклується про Надію Матвєєву? Відомо, що за чоловік одружився з зіркою “Все буде добре”

Надія Матвєєва - дуже скромна зірка телебачення. Проте, вона наважилася розповісти про особисте.

Вона підкорила глядачів простотою та щирістю. Надія Матвєєва, бувши ведучою “Все буде добре”, спілкувалася через екран з українками так, наче зі своїми подругами. Вона ділилася порадами, співчувала історіям та сама пробувала втілити у життя народні рецепти та поради.

Надія здавалася дуже близькою своїй аудиторії, але все ж таки ця знаменитість приховувала кілька секретів.

Надія Матвєєва забила голову
Надія Матвєєва 

Виявляється, не така вже теледіва і скромниця. У знаменитості було 2 шлюби, один з яких подарував їй сина. Артистка не розкриває імен обранців, але якось розповідала, що саме під час останніх стосунків доля її підштовхнула до кар’єри на телебаченні.

Та здається, одиначкою Надія більше не збирається бути. Нещодавно Матвєєва показала розкішну весільну сукню у якій ефектно позувала прямо у салоні. Червоний колір додав знаменитості витонченості, а довгий шлейф підкреслив модельний зріст телеведучої.

“Що скажете?”, – грайливо питає прихильників зірка СТБ.

Діти Надії Матвєєвої

Багатьох прихильників ведучої “Все буде добре” цікавило питання про те, чи є у неї діти. Надія не приховує, що сама виростила сина. Хлопця звати Влад і за віком він наближається до свого третього ювілею.

З юних років він працював. Таке рішення прийняв самостійно, хоча зіркова мама багато могла дозволити у матеріальному сенсі. Син Надії навіть робив на мийці машин, але зрозумів, що йому до вподоби більше інтелектуальна професія. Проте, Матвєєва пишається тим, що її дитина бажає бути самодостатньою та незалежною.

Схожі статті