В родині Влада Ями виховується хлопчик, старший за Леона: був у дружини ще до народження спільного сина

Ліліана Яма показала таємничого члена родини. Усі деталі в статті.

Дружина українського танцюриста і судді “Танців з зірками” Влада Ями Ліліана Кудлай часто ділиться цікавими деталями життя з Владом Ямою та їхнім спільним сином Леоном. Заодно жінка розповідає про три секрети гармонійних відносин в їхній родині, їхнє минуле, секрети та смішні історії.

Влад Яма з дружиною
Влад Яма з дружиною

До речі, подружжя познайомилося в клубі, а одружилися 7 років тому. Яма приховував дружину від преси. У 2017 році танцюрист зізнався, що у нього є син. Зараз Леону 6 років.

Брат Ліліани

Нещодавно зіркова дружина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію свого брата, який виявився на 23 роки молодший за неї. Кадр вона показала спеціально для підписниці, яка поцікавилася її сім’єю. Таким чином Влад Яма має малолітнього шурина.

Скріншот сторінки Ліліани Ями

До слова, сім’я їздила відпочивати на острів Бірючий. Туди вони вирушили всі разом. Хоча Ліліана зазначила, що дуже хотіла, щоб її мама також була з ними.

“Я хотіла взяти з собою маму, але вона зайнята в ці дні. Наступного разу поїдемо вже і з нею. І я обов’язково її покажу”, – розповіла дружина хореографа.

Зараз дружина хореографа стає все популярнішою. Влад охоче бере її на зйомки різноманітних передач та світські заходи. Якщо раніше спортивна брюнетка ховалася від телекамер, то зараз позує в увесь зріст. І на цей раз подружжя щиро спілкуються з аудиторією. Наприклад, нещодавно Влад та Ліліана дізналися, що мріють про другу дитину.

Тепер вони на соромляться і ділитися сімейним гумором, який може пройтися не до смаку деяким користувачам.

Схожі статті