Як виглядають доньки колишньої дружини Пономарьова Мозгової від різних чоловіків? Заради меншої вийшла заміж

Олена Мозгова народила двох доньок від двох різних чоловіків. Як вони виглядають?

Олена Мозгова — відома донька легендарного українського композитора Миколи Мозгового та не менш відома продюсерка. Жінка перебувала у двух публічних стосунках, які принесли свої плоди. Зараз у знаменитості є дві спадкоємиці.

Донька від Олександра Пономарьова

Олександр Пономарьов з донькою та дружиною Оленою. Фото взято на просторах мережі.

З Олександром Пономарьовим Олена Мозгова не одружувалася. Але преса все одно нарекла їх подружжям. У стосунках народилася дівчинка Женя, яка стала відрадою для дідуся. Стосунки її батьків дуже швидко зіпсувалися.

Олександр Пономарьов з донькою Женею

За версією Олени вона закінчила їх через закоханість у іншого чоловіка. Втім, Олександр наполягає, що була зрада. Женя залишилася з мамою, якій допомагали її батьки.

Донька Девіда Аксельрода

Олена Мозгова та Девід Аскерольд з донькою

За свого другого чоловіка Девіда Аксельрода Олена Мозгова виходити заміж навіть не мала наміру. Та коли вона дізналася, що вагітна другою донькою Зоєю, чоловік не втримався та сказав, що пора йти до РАГСу. Так, Олена зробила свої відносини офіційними.

Варто відмітити, що продюсерка ніколи не вважала одруження чимось важливим і хоча не була проти шлюбу, не бачила у цьому логіки. Однак, перебуваючи вже у других  серйозних стосунках, вона вирішила, що донька має народитися в офіційному шлюбі.

Нагадуємо, що Олена Мозгова декілька місяців тому зробила публічне звернення до колишнього чоловіка Олександра Пономарьова. Через те, що той звинувачував її у зраді під час інтерв’ю, вона попросила його більше ніколи її не згадувати. І натякнула, що в нього було багато жінок, про яких він може розповісти журналістам. Зірковий конфлікт залишився з відкритим фіналом.

Схожі статті