Об’явилася колишня дружина Арсена Мірзояна: чарівна суперниця Тоні Матвієнко відіб’є екс-обранця без зусиль

Арсен Мірзоян був одружений на чарівній жінці, яка вражає своєю вродою.

Коли широкій аудиторії стало відомо про роман Тоні Матвієнко та Арсен Мірзояна, доньку знаменитої Ніни Матвієнко нарекли коханкою та розлучницею. Мовляв, вона відбила чоловіка іншої жінки, з якою у нього, до речі, були спільні діти.

Тоня наполягає на іншій версії. Нібито шлюб Арсена вже тоді тріщав по швах, і вона родину не руйнувала, бо руйнувати було нічого.

Колишня дружина Арсена Мірзояна

Згодом пристрасті навколо пари повщухали, але за стосунками між зірковим подружжя преса так само пильно слідкує.

Наприклад, багатьом цікаво, як саме виглядала колишня дружина Мірзояна, і як поживає зараз. Екс-обранецю виконавця звуть Анною.  Спілкуються колишні чоловік з дружиною і досі. Арсен навіть розповідав, що Анна відвідувала його концерти у Запоріжжі. Напроти, з нинішньою жінкою екс-чоловіка Тонею Матвієнко Анна не перетинається. Відомо, що знаменитість платить екс-дружині аліменти.

Виявилося, цього року у старшого сина Анни та Арсена вже був випускний. Справляли свято у рідному Запоріжжі. Жінка підібрала собі доволі стриманий образ.

Варто відмітити, що Анна також має відношення до творчості та мистецтва. Вона працює у Запорізькому муніципальному  центрі танцю. Жінка захоплюється спортом та катанням на велосипеді. У Анни багато подруг, тому вирогідність, що вона самотня і сумує після розлучення дуже маленька.

Жінка регулярно ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram життям муніципального центру, його робітниками та оригінальними особистостями.

Схожі статті