“До мурашок по шкірі”: Камалія одягла традиційну сукню і зробила Захуру подарунок, який він не забуде

Камалія поділилася важливим днем для її сім'ї — День Пакистану.

11 вересня Україна святкує День Пакистану. Звісно, це особливе свято для родини Мохаммада Захура, який є чоловіком найбагатшої співачки України Камалії. І неможливо уявити, щоб артистка проігнорувала цей день, адже вона кохає свого чоловіка.

Як Камалія привітала пакистанців?

Нещодавно на особистій сторінці Камалії в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому виконавиця  заспівала гімн України на день Пакистану.

Скріншоти сторінки Камалії

Для виступу співачка обрала жовту сукню-вишиванку. Твір зірка виконала не своїм естрадним голосом, а оперним. Таким чином їй вдалося продемонструвати не тільки свою любов до обох країн, але й неймовірний талант.

Виконання гімну України відразу ж знайшло відгук у аудиторії, яка була присутня на виступі. Немає сумнівів, що Захур високо оцінив вчинок коханої.

Варто відмітити, що співачка завжди відноситься до традицій Батьківщини чоловіка з шаною та розумінням. Вона слідкує за тим, щоб у будинку завжди був традиційний пакистанський хліб, влаштовує усі необхідні ввечері, має безліч традиційних суконь у своєму гардеробі та ніколи не ігнорує пакистанського календарю. За це мільярдер дуже цінує свою благовірну, яка старається виховати доньок Арабеллу та Мірабеллу так, наче вони не покидали історичної батьківщини.

Родина Камалії
Родина Камалії

Нагадуємо, що не так давно співачка розповіла про те, що помер її коханий дядько. Від артистки довго приховували факт його кончини, адже вона знаходилася на той час у гастролях. Жінка дуже важко сприйняла новину і поділилася своїм горем з підписниками.

Схожі статті