Як виглядає перший чоловік Олі Полякової: врятував бідну студентку зі злиднів та посадив у золоту клітку

Як виглядає чоловік, який вперше повів Олю Полякову до РАГСу? Всі деталі в статті.

Шлюб Олю Полякової та Вадима Полякова триває вже 20 років. І хоча у мережі багато чуток стосовно того, що це друге заміжжя для співачки, у це вкрай важко повірити. Адже заміж вона вийшла у 20 років, і народила первістка через рік. Співачка запевняє, що її першим чоловіком  став Вадим, який покинув родину заради молодої красуні.

Шлюб Олі Полякової та її чоловіка Вадима

Так, Оля познайомилася з майбутнім обранцем на його дні народженні, де вона виступала. Колишня продюсерка зірки згадує, що артистка одразу ж провернула увагу на молодого багатія. Адже вона підключила усю свою харизму та чарівність. Молода виконавиця розповідала анекдоти та щиро сміялася над жартами Вадима.

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Оля Полякова з чоловіком та доньками

Їй вдалося змусити його покинути родину та вступити в офіційні стосунки.

У розмові з журналісткою Аллою Крутою Оля згадувала, що її подружнє життя спочатку нагадувало золоту клітку. Вона займалася творчістю дома, робила меблі та розмальовувала стіни. Та коли її доньки трошки підросли, вона вирішила повернутися на сцену і зробила це феєрично. Грошей чоловіку вистачило на агресивне просування співачки у шоу-бізнесі, і за короткий проміжок часу, Полякова стала суперзіркою.

Оля та Вадим Полякови
Оля та Вадим Полякови

При цьому зірка не приховує того факту, що переписала на себе велику кількість майна. Таким чином співачка страхує себе на випадок розлучення.

У нещодавній розмові з Машою Єфросиніною артистка взагалі зізналася, що вони з Вадимом переживають кризу у стосунках. Однак, про розрив мови поки не йде.

Схожі статті