Щасливий Дзідзьо познайомив фанатів з крихітною дівчинкою та заінтригував заявою: “У мене донька Камілла”

Дзідзьо показав дівчинку Каміллу та схвилював цим мережу.

Коли Михайло Хома (Дзідзьо) заявив про розлучення з Ярославою Притулою-Хомою, остання зізналася, що однією з причин розриву 20-річних стосунків стало небажання Дзідзьо бути батьком. Колишня дружина виконавця розповіла, що мріяла побудувати творчу кар’єру та стати матір’ю, але ні те, ні інше, чоловік їй не дозволяв робити.

Дівчинка Каміла

Тому реакція аудиторії на публікацію з дівчинкою Камілою була дуже неоднозначною.

Так, артист опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик з крихітною дівчинкою, яка привернула увагу своєю заявою стосовно артиста. Каміла заявила, що Михайло тепер її “пaдружок”. Дівчинка та Дзідзьо настільки схожі між собою, що можна було-б подумати, що знаменитість є її батьком.

Та виявляється, дівчинка немає ніякого рідства зі співаком. Просто Дзідзьо вирішив зробити невеличку рекламу маленькій блогерці. Та користувачі мережі такий крок не оцінили. Деякі виразили своє обурення через відношення Дзідзьо до дітей в цілому. Інші почали питати, чи законно, що дитина є блогером.

Скріншот коментарів під публікацією Дзідзьо

А деякі просто підтримали і співака, і маленьку зірочку.

Нагадуємо, що не так давно Дзідзьо потрапив у небувалий скандал, пов’язаний з Ольгою Цибульською та його колишньою дружиною. Ярослава підтвердила той факт, що флірт чоловіка з його партнеркою по сцені дав серйозно тріщину у їхньому шлюбі. Співачка та кума Дзідзьо відреагувала на це дуже гостро та почала сипати неоднозначними жартами у сторону Ярослави. Конфлікт між зірками досі залишається відкритим.

Схожі статті