Тіна Кароль знову з обручкою на безіменному пальці: хто зміг підкорити серце поп-діви, яке належало Огіру?

Тіна Кароль заінтригувала мережу новим фото з обручкою.

Відома українська співачка Тіна Кароль є активною користувачкою соціальних мереж, де вона ділиться з користувачами новим матеріалом, своєю творчістю, інформацією щодо концертів, тощо. Все, що стосується особистого поп-діви з’являється, у свою чергу, на фан-акаунтах співачки. До речі, з ними вона щільно співпрацює.

Обручка на безіменному пальці зірки

Нещодавно поп-діва Тіна Кароль з’явилася на відео, який був відзнятий після концерту, що пройшов в Житомирі. Як завжди, її зустріли фанати і подарували безліч подарунків, включаючи досить милу прикрасу. Тіні вручили коробочку з милою обручкою.

Тіна Кароль розчулилася і навіть показала прикрасу своїй подрузі. Але потім, намагаючись його зняти, зіткнулася з невеликою проблемкою. Прикраса не хотіла зніматися з пальцю.

Варто відмітити, що цього року поп-діва заявила, що закохана. Імені обранця вона не розкривала. Вперше після смерті свого чоловіка Євгена Огіра, Тіна Кароль почала інтригувати фанатів своїм особистим життям і таємничим обранцем.

Тіна Кароль
Тіна Кароль. Фото взяте на просторах мережі

Незважаючи на плітки, які блукають мережею про роман Тіни і Дана Балана, інсайдери подейкують, що обранцем співачки став ніхто інший, як Ігор Коломойський. Тим не менш, підтвердження цим чуткам немає.

Артистка так само як і раніше подорожує лише у компанії свого єдиного сина, а про Євгена ніколи не забуває. Якось співачка говорила про те, що її серце назавжди розбите, і є висока вирогідність того, що вона ні краплі не кривила душею. Фанатам залишається лише вірити у те, що вона знайде своє кохання.

Схожі статті