Камалія влаштувала донькам-двійнятам від Захура розкішний бал у своєму заміському палаці: з якої нагоди?

Камалія показала, яке свято влаштувала для Арабелли та Мірабелли.

12 вересня відома українська співачка та найбагатша артистка України Камалія святкує 8-й день народження своїх доньок — двійнят Мірабелли та Арабелли, які народилися у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Кожного року знаменитість влаштовує справжній перфоманс заради своїх спадкоємиць. І цей не став виключенням.

День народження Арабелли та Мірабелли

Так, світський захід був влаштований прямо у заміському палаці Камалії та Мохаммада Захура, у якому вдосталь місця, для того, щоб вмістити більше ста персон. Співачка встановила вечірній дрес-код та запросила велику кількість різних інтертейнерів, які розважали дітей увесь вечір.

Скріншоти сторінки Камалії

Також співачка і сама долучилася до програми розваг та виконала у прямому ефірі декілька хітів. Навколо сцени були розташовані столи, за якими вечеряли гості.

Варто відмітити, що вечірка була більше схожа на бал, адже наряди гостей, зала для святкування та запрошені артисти створили саме бальну атмосферу.

Арабелла та Мірабелла — неймовірно бажанні діти. Камалія та Мохаммад Захур боролися за право стати батьками майже 10 років. Артистка навіть завагітніла у 2008-му, але, на привеликий жаль, не змогла виносити малюка. Згодом зіркове подружжя таки звернулося до лікарів, щоб стати батьками за допомогою процедури ЕКЗ.

Зараз іменинниці активно навчаються, займаються гімнастикою, верховою їздою і більше схожі на пакистанських принцес, ніж на світських українських дівчаток. Зіркова мама вкладає у них всю душу, а бабуся балує своєю увагою. Мохаммад також неможливо назвати суворим батьком. Співачка неодноразово скаржилася на те, що він занадто їх розпускає.

Схожі статті