Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин полишив вагітну наречену і радіє свободі: “Вечірка вдалась”

Молодий український співак Роман Сасанчин радісно провів час вдалині від своєї вагітної нареченої, яка залишилася сама.

Роман Сасанчин став переможцем вокальних шоу “Голос. Діти” та “Голос країни”. У свої 19 років він отримав квартиру у Києві та безліч фанаток, проте увірватися в шоу-бізнес одразу ж після завершення проєкту йому не вдалося.

Роман Сасанчин тоді та зараз

В одному зі своїх інтерв’ю Рома розповів, що якраз тоді почалася пандемія, а разом і з нею суворі карантинні обмеження, тож заплановані заздалегідь виступи довелося відмінитии. Більше того, аби було на що жити, парубок влаштувався на касу в супермаркет. Ось так з головної сцени країни Сасанчин спустився на землю, але він не опускає руки і продовжує рухатися вперед. До того ж його підтримує кохана дівчина, яка вже майже законна дружина – 23-річна Іванна.

Роман Сасанчин з дружиною
Роман Сасанчин з дружиною

Свої стосунки пара розсекретила восени 2020. Тоді ж молоді люди запевняли, що не поспішатимуть з весіллям та дітьми, однак навесні 2021-го Роман освідчився обраниці, а вже у серпні вони повідомили, що готуються стати батьками.

До речі, живуть наречені зараз у Тернопільській області і не збираються найближчим часом перебиратися до столиці. За словами Іванки, у київській квартирі триває ремонт. Судячи з Інстаграму Сасанчина, заробляє він на нього виступами у різних містах України. На цей раз з поста Роми стало відомо, що він погуляв на вечірці у Києві без вагітної коханої:

“Вечірка вдалась на всі 100%”.

Серед коментаторів відзначилася і сама Іванна, яка написала: “Найкращий”. Схоже, образи на майбутнього чоловіка вона не тримає.

Схожі статті