Лідія Таран вперше після розставання з Доманським показала, з ким ходить на побачення: “Ще той серцеїд”

Лідія Таран заінтригувала публіку побаченням, на яке зібралася зірка. Заради кого Лідія причепурилася? Всі відповіді у статті.

Після невдалих стосунків з батьком своєї єдиної дитини Андрієм Доманським Лідія Таран намагалася приховати своє особисте життя від публіки. За 10 років вона жодного разу не відкривала ім’я своїх обранців і складається враження, що телеведуча присвячувала себе лише кар’єрі. Втім, важко повірити, що така приваблива та активна жінка не ходила на побачення та не цікавилася чоловіками.

Лідія Таран зібралася на побачення

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій Лідія Таран заінтригувала публіку тим, що зібралася на побачення. Однак, інтрига продовжувалася надовго. Текст був доповнений уточненням, що зустрінеться вона із собою.

Телеведуча вирішила влаштувати собі відпочинок і побути наодинці.

Варто відмітити, що аудиторія схвалила її бажання побути побути з собою та засипали її компліментами та легкими жартами. При цьому її рандеву буде тривати довго, адже Лідія вирішила подорожувати. Вона сфотографувалася на фоні льотного поля і дала зрозуміти, що вже сідає на літак.

Скріншот коментарів під публікацією Лідії Таран

Виглядала зірка як завжди з голочки. Знаменитість зробила легкий денний макіяж та розпустила біляве волосся.

Нагадуємо, що стосунки з Доманським обірвалися так само раптово, як і розпочалися. Початок роману з телеведучим співпав з його розлученням з першою дружиною. Одружитися на Лідії Андрій так і не наважився. І хоча у екс-пари народилася спільна донька Доманський не вважає, що вони взагалі були родиною. Начебто Таран не хотіла спілкуватися з його батьками.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.