Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова потрапила до лікарні після інтерв’ю співака: який діагноз?

Олена Мозгова поділилася сумними новинами стосовно свого здоров'я.

На початку літа відомий український виконавець, заслужений артист України Олександр Пономарьов дав відверте інтерв’ю, в якому вперше за своє життя розповів, чому розлучився з екс-дружиною Оленою Мозговою. За словами співака, шлюб зруйнувався через зраду продюсерка, яка зараз знайшла щастя в обіймах іншого співака Девіда Аксельрода.

Реакція Олени та хвороба

Олена Мозгова
Олена Мозгова

Продюсерка відреагувала на заяву колишнього чоловіка доволі бурхливо. Вона опублікувала публічне звернення до чоловіка, у якому попросила його ніколи її не згадувати. Варто відзначити, що Мозгова запевняла, що покинула чоловіка через закоханість в іншого. Але факт фізичної зради заперечувала.

Невдовзі знаменитість потрапила до лікарні. Їй довелося пройти через масу крапельниць, уколів та досліджень, які не приносили результатів.  Спочатку вона звинувачувала у своєму стані нерви, натякаючи на скандальну ситуацію з Пономарьовим.

Скріншот сторінки Олено Мозгової у Facebook

Але через декілька тижнів стало зрозуміло, що справа точно не в стресі. Тоді вона також не приховувала здогадок: Мозгова вважала, що в неї грижі.

Жінка страждала від сильних болі у спині, а згодом додався параліч обличчя. І тільки тоді лікарі здогадалися зробити тест на бореліоз. Який, як не дивно, дав позитивний результат. Продюсерка поквапилася повідомити, що вона захворіла через укус кліща. На щастя, діагноз поставили швидше, ніж це стається за статистикою. Тому вигідність хронічної хвороби Лайма стрімко рухається до нуля.  Продюсерка поки що не ділиться результатами лікування.

Схожі статті