Юрій Горбунов вперше показав обличчя їхнього з Катею Осадчею новонародженого сина Данила: нова зірочка

Юрій Горбунов вперше показав обличчя сина Данила, який народився декілька тижнів тому.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча народила третього сина 19 серпня. Данило став другою спільною дитиною Осадчої і Горбунова, адже у пари вже є 4-річний син Іван. Старший син Ілля від першого шлюбу Каті з народним депутатом і бізнесменом Олегом Поліщуком вже вчиться в США.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею

Як виглядає Данил Горбунов?

Зіркове подружжя назвали новонародженого сина Данилом. Про це телеведуча розповіла в шоу “Твій день”. Данило – ім’я біблійного походження, так звали одного з біблійних пророків. Буквальний переклад: “Бог – мій суддя”, “Бог є суддя”.

Але Катя до цього дня не наважувалася показати обличчя сина. Нещодавно Юрій Горбунов опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фото з Данилом. На цей раз зірка показав сина. І хоча малюк був зображений спинкою, його личко добре видно.

Користувачі мережі по-різному відреагували на нову зірочку, але негативних коментарів, на щастя, не було.

Варто відмітити, що Катя Осадча повернулася до роботи на п’ятий день після пологів. Разом з командою “Світського життя” вона знімала сюжет для програми на концерті Андреа Бочеллі. За словами ведучої, її третя вагітність не завадила їй працювати над шоу. Але при цьому вона не забуває про материнство та постійно говорить про свого третього нащадка. Зіркова родина неймовірно щаслива через його появу, і хоча пара чекала на дівчинку, непідробні емоції батьків просто заразили увесь Інстаграм.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.