Слава Камінська показала себе до пластики: зіпсувала неповторну природню красу та відлякнула Едгара

Співачка Слава Камінська поділилася фотографіями своїх юних років. Прихильники були приємно здивовані красою молодої артистки.

Екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська активно веде свої соціальні мережі. Артистка регулярно ділиться світлинами та відео домашніх буднів, бекстейджем з концертів та моментами виховання дітей. Своїм новим постом Слава заінтригувала прихильників — співачка показала, як виглядала до зіркового статусу.

На фото Славі близько двадцяти років. Сама артистка не зізналася, скільки їй було під час цієї фотозйомки. Написала лише: “Відгадайте рік за бровами”. Подібна мода на тонкі темні брівки була саме на початку нульових, тож можна припустити, що це фото зроблене років п’ятнадцять тому.

Окрім тонких брів, у Слави, характерна для того часу, зачіска з начосом, яскравий макіяж у стилі смокі-айс, джинси з порізами на колінах та клітчата рубашка. Єдиною незмінною родзинкою ще з юних років до сьогодні залишився яскраво-рудий колір волосся виконавиці.

Також на фото помітно, що в тому віці Камінська не відмовлялася від цигарок. В правій руці Слава тримає сигарету. Хоча в одному з інтерв’ю співачка зізнавалася, що зараз відмовилася від усіх пагубних звичок, особливо після народження дітей.

Слава Камінська
Слава Камінська з дітьми

Прихильники артистки відразу помітили, що Слава за останні роки вдавалася до “уколів краси”. За словами фанів співачки, помітно, що змінилася форма її носу та побільшали губи. Це й не дивно, адже її чоловіком був Едгар Камінський — один із найвідоміших українських пластичних хірургів.

Тим не менш більшість відзначили, що Слава, як і в юності, так і зараз, виглядає досить привабливо:

  • “Гарнюня, як тоді так і зараз”;
  • “Кожен вік по-своєму прекрасний”;
  • “Змінилася, але не стала гіршою”, — написали в коментарях.

Схожі статті