Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, де знаходиться і як виглядає їхня майбутня квартира

Катя Репяхова скористалася нагодою та показала майбутню квартиру.

Більше року тому Віктор Павлік одружився на своїй концертній директорці Каті Репяховій, з якою  він крутив роман впродовж п’яти років. Стосунки почали стрімко розвиватися після того, як артист попрощався зі своїм сином, що хворів на саркому. За словами колишньої дружини виконавця, його син ненавидів нову обраницю батька і до того ж був важкохворим, через що пара не квапилася реєструвати стосунки.

Віктор Павлік і Катя Репяхова
Віктор Павлік і Катя Репяхова

Після смерті Павла Павліка подружжя одразу ж поринуло у шлюбне життя з головою, а через рік в них з’явився спільний син Михайло.

Нова квартира

Після третього розлучення Віктор Франкович залишився без житла, тому орендує з молодою дружиною квартиру у центрі Києва. Пара активно заробляє гроші, щоб придбати власну житлову площу і забути про зйомні приміщення.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової

Нещодавно Катя, яка також заробляє за допомогою свого мікроблогу, показала підписникам, як виглядає макет житлового комплексу, де вони з співаком хочуть придбати нерухомість.

Схематично територія виглядає дивовижно. Концертна директорка додала, що попит на ці квартири просто неймовірний і люди чекають на доступні у черзі. Навіть уявити важко, скільки коштує нерухомість у настільки популярному місці.

Варто відмітити, що на придбання квартири витратиться як Віктор Франкович, так і його підлегла і дружина в одній особі. Дівчина стверджує, що утримує себе сама і не бере грошей у зіркового чоловіка. А квартиру вони планують придбати навпіл. Ситуація ускладнюється тим, що зірка утримує свої колишні сім’ї.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.