Юлія Савічева, Валерія та інші знамениті жінки, які втратили дитину: врятувала робота

Зірковий статус дарує славу, однак він не страхує від ситуацій, які хотілося б оминути. Ми знайшли історії знаменитих жінок, які пережили невдалу вагітність.

Лєра Кудрявцева

Лєра Кудрявцева
Лєра Кудрявцева

Російська телеведуча пережила невдалу вагітність у 2011 році, коли зустрічалася зі співаком Сергієм Лазарєвим. У першому триместрі в Кудрявцевої раптово розпочалася кровотеча, через що жінку екстрено госпіталізували. Хоча Сергій не відходив від коханої у лікарні, через рік після трагедії пара вирішила розірвати стосунки.

Зараз Лєра одружена з російським хокеїстом Ігорем Макаровим. Вона щиро мріє подарувати коханому сина чи доньку.

Юлія Савічева

Юлія Савічева
Юлія Савічева

Про свою невдалу вагітність Юлія Савічева розповіла прихильникам нещодавно, довгі роки вона тримала ці непрості спогади в собі. У тому, що сталося вона звинувачує лише себе. Під час вагітності, артистка не жаліла себе і віддавалася роботі наповну. Її турбували болі в животі, однак вона не зважала, про що зараз шкодує. Юлії вдалося стати мамою, зараз вона виховує доньку Анну.

Наталі

Наталі
Наталі

Авторка хітів “Ветер с моря дул” и “О Боже, какой мужчина” співачка Наталі зізнавалася, що в 17 років підроблювала довідку про вагітність, щоб одружити на собі Олександра Рудина. Після того, як правда викрилася, пара не розійшлася, однак стати мамою співачка ще довго не могла. Вона пережила дві невдалі вагітності і вже думала, що це покарання за брехню. Та все ж радість материнства Наталі відчути довелося — сьогодні разом із чоловіком вона виховує трьох синів.

Валерія

Валерія
Валерія

Співачка Валерія народила трьох дітей від першого чоловіка Олександра Шульгіна. Однак подарувати малюка другому обранцю, продюсерові Йосипу Пригожину, не вдається вже протягом 17 років. У 2014-му артистці вдалося завагітніти, однак на другому місяці в неї стався викидень. Причиною трагедії стали антибіотики, якими Валерія лікувала вірусну інфекцію.

Схожі статті