Вагітна Марічка Падалко показала круглий живіт та в інтерв’ю поділилась про своє щастя: мама багатодітна

Марічка Падалко щаслива у шлюбі: артистка вже подарувала обранцю трійко дітей.

Марічка Падалко, коли виходила перший раз заміж, тривалий час не могла реалізувати себе, як мама. Зірка чесно зізнається пізніще про те, що доля подарувала їй діток лише у пору усвідомленої молодості та лише у шлюбі з Єгором Соболєвим.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми

Трійко чудових наступників росте у зіркової пари. Старшенькі син та донька – вже підлітки, молодшій дівчинці ще батьки читають казки. Подружжя не планувало стільки малюків заводити, але Всесвіту видніше.

В інтерв’ю виданню WoMo Марічка зізнається, що спланованою була лише перша вагітність:

“Новина про майбутнє материнство стала великою життєвою подією, після якої я розслабилася. Була впевнена, що “легко вагітніє” – це точно не про мене, так що пустила все на самоплив”.

Ось якою милою та квітучою була телеведуча при надії. Животик при статурі Марічки був ледь помітний, але щирого щастя в очах було не приховати.

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

Цікаво, що знаменитість попри свій ніжний стан не стала відмовлятися від зйомок. Артистка сміливо йшла у кадр і її не бентежило те, що глядачі побачать, як округлилася її фігура. Навіть авторську передачу вела Падалко.

А головне, що Марічка не скаржиться! Знаменитість мужньо зносила всі випробування та попри всі незручності і на роботу ходила, і старших дітей виховувала. Зараз зірка просто купається у любові та не перестає дивуватися, якими самостійними стали її малята. Зі старшою донькою артистка вже наче подружка, а син став справжньою опорою та успадкував всі риси батька.

 

Схожі статті