Ведучий програми “Стосується кожного” Андрій Данилевич став батьком двох прекрасних хлопчиків. Усі деталі

Андрій Данилевич показав хлопчиків, батьком яких він став.

Андрій Данилевич не є активним користувачем соціальних мереж, але останнім часом полюбляє поділитися з фанатами найважливішими моментами з його життя. Так, він завжди розповість про поповнення в родині, або прекрасне свято, яке приходить в його дім. Тележурналіст вже відбувся як люблячий чоловік, батько та успішний шоумен. Його програми “Стосується кожного” та “Позаочі” приковують увагу та доводять до сліз.

Андрій Данилевич став батьком

Нещодавно на особистій сторінці Андрій Данилевич в соціальній мережі Instagram з’явилася повідомлення про те, що його родина стала більшою на два члени. Телеведучий показав двох крихітних хлопчиків, вік яких приблизно не більше двох місяців.

Малят звуть Матвій та Марк. Андрій став хрещеним батьком нащадків сім’ї Тимченко. На світлинах, які опублікував тележурналіст обличчя батьків та хрещених батьків світилися від щастя. Тепер у малюків є ангел-охоронець та ще один батько, який буде наставляли їх та показувати істинний шлях.

Для торжественно церемонії телеведучий обрав лавандову сорочку та джинси.

Фотографії з храму, де проводилося хрещення вийшли якісними, яскравими та незабутніми. Користувачі мережі бурхливо відреагували на новину та почали засипати новоспеченого хрещеного батька та його хрещеників компліментами, побажаннями здоров’я щастя та благополуччя. Вочевидь через зайнятість, Андрій Данилевич ще не встиг подякувати фанатам за їхні теплі слова. Але ми впевнені, що зірка не забуде про зворотній зв’язок.

Схожі статті