Таємна дружина Олега Винника повернулася до нього та блиснула формами: ось чому зірка так довго її ховав

Олег Винник показав свою Таюне фанатам, які за нею скучили.

Не так давно в українському шоу-бізнесі промайнули чутки про те, що Олег Винник та його вірна супутниця Таюне більше не разом. Мовляв, бек-вокалістка більше не супроводжує таємного чоловіка у гастролях, а це означає, що пара або розійшлася, або Таісія відправилася у сольну кар’єру. Деяким було вкрай важко повірити у це, адже вокалістка раніше поєднувала свою кар’єру з бек-вокалом у Олега. Виявилося, що їхні сумніви були обґрунтовані.

Таюне знову з Винником

Нещодавно на особистій сторінці Олега Винника в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій співак показав концерт з його туру. На задньому тлі було прекрасно видно Таюне, яка за літо прийшла у форму, і знову з’явилася перед аудиторією стрункою і тендітною.

Варто відмітити, що через її відсутність та фотографії, коли вона була не у формі, мережу поповзли плітки і про те, що жінка знаходиться у цікавому положенні. І це не дивно, адже бек-вокалістка знаходиться у такому віці, коли поява дітей приносить радість і не заважає розвитку кар’єри.

При цьому на сцені вона з’явилася дуже стрункою, підтягнутою, і як завжди не зраджувала своєї любові до чорного обтягоючого одягу. Цілком можливо, що Таюне вирішила взяти відпустку, або ж пішла на декілька місяців у декрет. На жаль, ні Олег Винник, ні Таюне не полюбляє ділитися подробицями особистого життя, тому навряд чи зможуть пояснити, чому жінка була відсутня. Сподіватимемося, що причина була позитивною і у житті вокалістки все прекрасно.

Схожі статті