“Треба кидати їсти”: ведуча “1+1” Лідія Таран оконфузилася перед українцями прямо на зйомках

Лідія Таран популярна ведуча, яка має гарну репутацію у глядачів, але чи не зіпсувала собі імідж зірка одним цікавим виразом?

Лідію Таран знають і люблять мільйони українців. Миловидна ведуча несе позитив та креатив своїм глядачам. Артистка не приховує емоцій та використовує максимально продуктивно кожну хвилину телеефіру. Новини з нею вмикають не лише, щоб дізнатися останні події у світі, а й отримати заряд енергії.

Лідія Таран
Лідія Таран

Екс-дружину Андрія Доманського з радістю чекають фанати на популярних телепроєктах. Втім, попри м’який характер та вроду артистки, інколи за нею помічали схильність до різких висловлювань.

От нещодавно Лідія взагалі ошелешила своїх прихильників несподіваною заявою. Вона повідомила телеглядачам, що:

“Треба кидати їсти”

Лідія Таран

Щоправда, вислів стосується не фанатів чи пошановувачів новин, а неї самої. Виявляється під час зйомок стався невеликий конфуз і на Таран розійшовся її костюм. Знаменитість припустила, що це могло також статися не тільки через кілограми, а й через те, що вона багато сміється та жартує під час процесу знімання.

Як Лідія Таран стала знаменитою?

Артистка почала свою кар’єру не на телебаченні. Вона стартувала, як ведуча новин на радіо. Втім, харизму і талант артистки високо оцінили. Таран – володарка премії “Телетріумф”, а також “Телезірка”.

Та на омріяному каналі “1+1” артистка почала працювати лише з 2009 року. Їй довіряли не тільки інформаційні передачі, а ще й спортивні та благодійні. Багато родин вдячні їй за проєкт “Здійсни мрію”, де ведуча разом з командою допомагає дітям, що мають проблеми зі здоров’ям.

Схожі статті