Молдавський мачо Дан Балан публічно повідомив, що втратив дитину: що сталося у житті співака?

Дан Балан публічно розповів про свої відносини з дитиною.

Про особисте життя Дана Балана достовірно нічого невідомо. Молдавський мачо ретельно приховує не тільки цікаві подробиці, але й будь-які дрібниці, на які преса навіть не звернула б особливої уваги. Усе це лише підігріває інтерес до його фігури і тим паче до особистостей, які його оточують.

Дан Балан втратив дитину

Дан Балан неохоче говорить і про власні переживання, але одним таки він вирішив поділитися. Так, чоловік зізнався, що втратив дитину усередині себе.

Саме тому молдавський матчу спитав у підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, як повернути цю дитину назад. Адже йому захотілося знову вірити у те, що все можливо.

Насправді, дещо дивно читати подібні тексти від виконавця, який розбиває серця мільйонів жінок та не обтяжує себе здоровими серйозними стосунками.

Дна Балан
Дан Балан

А варто додати, що у Дана Балана є справжній нащадок про якого він піклується. Так, у 2000-х відомий виконавець одружився на румунській моделі Еллі Крупеніній, яка народила йому сина Алана. Спочатку родина проживала в Ізраїлі, а потім преса втратила їх слід. Окрім рідного сина у молдавського мачо є улюблені племінники, яких народила його сестра Сонда Балан. Зірковий дядько обожнює гратися з малечою та засипає їх подарунками. Варто відмітити, що сестра знаменитості також влаштувала зіркову кар’єру на молдавському телебаченні.

Хто зна, може у тексті співака був ще один сенс, який зрозуміє не кожен?

Схожі статті