Оля Полякова потрапила у лікарню та розповіла, хто довів її до такого стану: боротиметься до останнього

Оля Полякова показала, на що йде заради краси та популярності.

Оля Полякова не має жодних секретів від своїх фанатів. Співачка чесно зізнається, що була коханкою і увела Вадима із сім’ї. Не цурається вона і свого творчого минулого, коли аудиторія не мала наміру сприймати її всерйоз. Це її досвід, яким вона охоче ділиться, і намагається надихати інших на зміни у житті.

Оля Полякова пішла до доктора

Не замовчує знаменитість і жертв, на які їй доводиться йти заради популярності. Так, Оля Полякова, як і інші знаменитості відвідує лікаря-косметолога, який допомагає їй дати раду проблемам зі шкірою. Зважаючи на неймовірну кількість гриму, яку Оля наносить майже кожного вечора, не дивно, що її обличчя потребує постійної уваги.

Скріншоти сторінки Олі Полякової

Виконавиця зізналася, що приїхала до доктора Дудікової не просто так. Через декілька годин в неї мали початися зйомки шоу “Маска”, де вона бере участь у якості зірки, а в неї розширені пори. Це ніяк не входило у плани зірки, яка обожнює виглядати з головки. Тому вона записалася на процедури, які допомоги їй впоратися з цією хронічною і неприємною проблемою.

Оля Полякова

Нагадуємо, що минулого сезону Оля Полякова потрапила у скандал за Тіною Кароль. Справа в тому, що зірка назвала поп-діву “плакальницею на похоронах”. Це дуже образливо артистку, яка декілька місяців не розмовляла з Поляковою. Натомість, вона випустила перший хіт свого свіжого альбому “Скандал”, який прогримів завдяки чорному піару. Після успіху платівки співачка як ні в чому не бувало помирилися. Але на цьому тяжіння зірки до сварок не закінчилося, і вона образила ще й Камалію, яка відреагувала більш стримано.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.