Всі колишні дружини та позашлюбні діти Олександра Еллерта: Ксенія Мішина обрала не завидного нареченого

Ксенія Мішина впустила можливість вийти заміж, розірвавши стосунки з Олександром Еллертом. Та це не перша жінка, яка втікла від шоумена.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт могли стати чудовим прикладом подружжя, що утворилося завдяки проєкту “Холостячка”. Та всі зусилля команди шоу виявилися марними, коли з’ясувалося, що акторка вирішила покинути свого обранця.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Втім, виявилося, що це вже не перша жінка, яка не змогла бути поруч з гумористом. Вперше чоловік одружився у 2007 році. Він, юний дончанин, запропонував свою руку і серце дівчині-однолітці. Народилася донечка Еля. Її виховує на пару з колишньою дружиною артист нарізно. Ось, як виглядає його екс-супутниця.

Перша дружина Олександра Еллерта разом з їхньою донькою Елею
Перша дружина Олександра Еллерта разом з їхньою донькою Елею

Перший шлюб тривав всього-нічого: 2 роки. Потім автор жартів “Квартал 95” зрозумів, що має розвиватися творчо та розлучився з коханою.

Другий шлюб взяв Олександр зі своєю подружкою. Причому напориста дівчина сама була ініціаторкою стосунків та, можна сказати, власноруч творила долю: вона запропонувала офіційно побратися. Еллерт же настільки захопився обраницею Олесею, що навіть влаштував романтичну подорож до Сингапуру, де й зіграли весілля. Втім, потім розладналися стосунки.

Олександр Еллерт з колишньою дружиною
Олександр Еллерт з колишньою дружиною

Обидві енергійні особистості були лідерами у парі. Їм було важко у шлюбі. Тому, що Олександр, що Олеся вирішили розбігтися, адже дружити у них виходило краще, аніж бути подружжям. З цією жінкою дітей у шоумена не було.

Щодо Платона, сина Ксенії Мішиної, до хлопчика артист поставився, якщо рідного сина: возив на відпочинок, приділяв час дозвіллю та навчанню. Та все одного батьком дитина його так і не назвала.

Схожі статті