Павло Зібров має власний острів: як виглядає місцина та скільки гонорарів відвалив за нього співак

Павло Зібров вже давно виступає на українській сцені. Артист ніколи не вихвалявся своїми статками, проте, не втримався, аби не похизуватися своїм островом.

Павло Зібров. Він став справжнім символом української музики часів Незалежності. Розкішні вуса, оксамитовий голос та щира посмішка – все це про знаменитість. Дивує, як один з найбільш затребуваних артистів країни ніколи не відзначався вихвалянням своїх гонорарів, автівок чи брендових речей.

На публіці зірка завжди вбирається у строгий костюм та скромні черевики. Єдине, чим настільки пишається Зібров – його будинок, дизайн якого розробляла кохана дружина Марина.

Павло Зібров
Павло Зібров

Маєток свій придбав артист у селі Ходосівка, що знаходиться за 7 кілометрів від Києва. Дуже зручно: можна відпочивати в антуражі заміської краси, води, річки та лісу, а також швидко добиратися до робочих зустрічей.

Родзинкою палацу родини Зібрових є власний острівець.

За будинком розташований прудик, де співак ховає від дружини пляшку та банку солоних огірків. Сміється, що хто допливе до його острівку, той зможе добряче гульнути.

Маєток Павла Зіброва

Там артист любить усамітнюватися від справ та інколи рибалити. Запрошує туди на рандеву і Марину.

Сам же маєток виконано в італійському стилі. Павло дуже пишається, що інтер’єрні рішення розробляла саме Марина та скаржиться, що друзі, дізнавшись про талант дружини, почали безкоштовно просити її допомогти придумати ідеї для ремонту.

Відомо, що на утримання свого палацу співак лише у 2008 році витрачав 1 тисячу доларів, коли курс іноземної валюти дорівнював 8 гривень. Скільки зараз – секрет, який відомий тільки господарю та господині.

Схожі статті