Ольга Фреймут досі чекає на Сергія Притулу: кохання ще не пройшло, але й образа зовсім не дає спокою?

Що сталося між Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою та як пережите впливає на теперішнє?

Стосунки між колишніми партнерами та провідними тележурналістами України Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут викликають у глядачів масу питань. Так була раніше, так залишається і зараз. Але якщо раніше аудиторія і гадки не мала, що насправді відбувається між колегами, то зараз вони намагаються дізнатися, чи налагодилося їхні взаємини тепер. Що ж сталося між Притулою та Фреймут?

Сварка за сваркою

Першим гучним конфліктом між Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут стало раптове звільнення телеведучої з каналу. Партнерка покинула Сергія прямо перед зйомками, чого він їй довго не міг пробачити. Але зважаючи на неймовірно теплі стосунки між ними, він стерпів і прийняв її вибачення.

Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі
Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі

Декілька років вони намагалися підтримувати стосунки на задовільному рівні. Подейкували, що Ольга розбила серце до без тями закоханого Сергія. Тележурналістка зіграла на цих клітках, і зробила дуже боляче колезі.

Сергій зізнався, що Ольга обрізала його привітання з днем народження та опублікувала відео ролик таким чином, начебто він за нею “сохне”. Чого приниження він терпіти не зміг і порвав усі можливі контакти. Олександр Педан, який вводить тісну дружбу з Притулою, також відійшов на задній план. І хоча між ними ніколи не було дружби, але взаємини значно охололи.

Варто відмітити, що зрада Ольги заради кар’єри не надто і пішла їй на користь. Адже Фреймут через декілька років попрощалася з телебаченням і перейшла у соціальній мережі, де зараз заробляє солідні гроші. Чи були між Ольгою та Сергієм романтичні почуття обидва досі приховують.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.