Сину Тіни Кароль розповіли про зведеного брата від батька, який пішов у небуття: поп-діва розкрила правду

Веніамін Огір тривалий час вважався єдиним спадкоємцем геніального продюсера. Втім, у хлопця є брат і він вже став дорослим.

Веніамін Огір був зовсім крихітним хлопчиком, коли одного разу мама прийшла до нього у кімнату та сказала неймовірну правду про те, що татко став хмаринкою та полетів на небо. Як переживав новину синочок Огіра – знає лише Тіна Кароль.

Тіна Кароль та Веніамін Огір

Зараз хлопець вже виріс. Він феноменально стає схожим на свого батька. Мама рада, але завжди каже, що і її рис у сині дуже багато. Тим не менш, життя підлітка не є безхмарним. Так, він навчається у Британії та може вже навіть похизуватися англійським акцентом, але весь час з Венею ходить думка про те, що він – не єдиний син свого тата.

Євген Огір-молодший

Його назвали на честь батька. У 2003 році продюсер вже жив у шлюбі. Проте, стосунки були нетривалими. Втім, з’явилася дитина. Зараз хлопцю 15 років.

Про першу родину свого обранця Тіна воліє не говорити. Екс-кохана її чоловіка поступила на думку поп-діви негарно стосовно неї: за два тижні по кончині Євгена до неї заявилася мати старшого сина покійного. Вона одразу підняла питання стосовно спадку та виявилося, що жінка не хоче відмовлятися ані від машин, ані від гонорарів, ані прав на пісні самої Кароль.

Євген Огір і Тіна Кароль
Євген Огір і Тіна Кароль

Співачка була у розпачі, адже вона завжди була не проти того, щоб діти спілкувалися та навіть виділила кімнату для позашлюбного сина Огіра у своєму будинку.

Досі суворо тримає артистка у таємниці те, як змогла домовитися з екс-дружиною коханого, але розкішні автівки та всі документи лишилися у руках зіркової Тіни. Про брата Веніаміна знаменитість і не згадує вже.

Схожі статті