Святослав Вакарчук позбувся зайвого та підкорює жіночі серця: з матір’ю первістка стосунки не склалися?

Святослав Вакарчук вразив мережу новим фото.

Фронтмен популярної української рок-гуппи “Океан Ельзи”, 46-річний Святослав Вакарчук рідко демонструє відверті знімки і поводиться досить стримано на публіці. Але у житті знаменитості відбуваються серйозні зміни, яких він, судячи з усього, чекав і зустріти які був готовий.

Не так стало відомо, що артист більше не разом з Лялею Фонарьовою, з якою був приблизно 20 років, і більш того, не був їй вірним. У чоловіка народився первісток, і з’явилася інша жінка.

Прес Святослава Вакарчука

Нещодавно він порадував своїх шанувальників і показав свій торс і прес без сорочки.

Як відомо, багато років музикант захоплюється йогою. На своїй сторінці в Instagram Вакарчук показав результат – еталонний атлетичний рельєф і бездоганні кубики преса.

“Йога ніколи не дається легко, але завжди нагороджує”, — інтелігентно похизувався Вакарчук.

Раніше Вакачук показував свої тренування, але ніколи – їх результат. Втім, фвщична підготовка зірки вражаюча.

Нагадуємо, що у Святослава Вакарчука не було рідних дітей, і він виховав падчерку, єдину доньку Лялі. Поява на світ першого сина артиста спричинила справжню інформаційну хвилю в мережі. Хтось вітає виконавця, хтось не приховує розчарування. Обраниця Святослава — людина непублічна, але доволі впливова.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою

Колишня дружина Вакарчука поки що утримується від будь-яких коментарів, але подейкують, що вона дуже важко перенесла новину про зраду. Пліткували, що жінка потрапила до лікарні. Святослав же намагається тримати обличчя та бере на себе усю відповідальність.

Схожі статті