|
16.09.2021 23:36

Юля Зайка з “Холостяка” на цей раз перетнула межу і розповіла занадто особисте: позбулася “її” в 20 років

Юлія Бельченко вирішила розповісти усе про себе, включаючи найособистіші подробиці.

Юля “Зайка” Бельченко не перемогла в фіналі проекту “Холостяк-11”, але популярності їй це тільки додало. Дівчина вже знялася в якості запрошеної зірки на проекті “МастерШеф. CELEBRITY”, зіграла епізодичну роль в серіалі “Кріпосна”, а також отримала нагороду в номінації “Холостячка року”. Так що публічне життя у Юлі тільки починається.

Дівчина каже, що чекає свою любов, але на сайтах знайомств її немає. Сторінки, на яких вказано, що вона шукає хлопця, виявилися фейковими, хоча і зі справжніми фото.

Відвертість зірки

Час від часу Юлія Бельченко влаштовує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram рубрику питання-відповідь, завдяки якій ближче знайомиться з аудиторією.

Скріншот сторінки Юлі Бельченко

У цей раз фанати цікавилися доволі особистими подробицями її життя, інколи переходячи межу. Та здається, що Зайку це ані краплі не хвилює. Один з користувачів мережі поцікавився, коли Юля вперше перейшла на більш серйозний етап у стосунках з чоловіками, і Бельченко чесно відповіла, що це сталося у 20 років.

Також одною з найпопулярніших тем під час обговорення з Юлею її особистого життя став її колега Діма, який нещодавно зізнався, що вона йому подобається. Зірка не стала приховувати, що його нещодавня фотосесія з іншою дівчиною її не сподобалася, і хоча їй було боляче на це дивитися, вона зазначила : з Дмитром вони не зустрічаються, і тому засуджувати його вона не має права.

Юля Бельченко

При цьому результат їхнього побачення вона так і не відкрила аудиторії. Та судячи з того, що Дмитро та Юля так і не стали парою, особливого враження колега на неї не справив.