Настя Каменських не довіряє Потапу: співачка хвилюється, тому що сама колись увела чоловіка у Ірини Горової?

Потап зізнався, чому Настя Каменських сварилася на нього під час поїздки до Одеси.

Настя Каменських і Потап безперервно працюють над своєю репутацією, яка залишається хоч і не бездоганно чистою, але, принаймні незаплямованою скандалами. Та з часом, усі секрети знаменитостей випливають назовні.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Колись колишня дружина Потапа Ірина Горова щиро заповняла журналістів, що повністю довіряє чоловікові, і можливість подружніх зрад у їхні1 сім’ї виключена. Цю заяву креативна продюсерка зробила одразу після того, як на екрани вийшов сюжет про романтичний відпочинок Потапа та Насті Каменських у Мексиці у 2013 році.

Буквально через рік подружжя подало на розлучення. Але широкій громадськості про це відомо не було. Лише у 2016 році Потап вирішив зізнатися, що його коханню з Іриною Горовою прийшов кінець.

Через 3 роки Настя Каменських і Олексій вразили Україну неймовірною новиною: колишні партнери одружилися. При цьому обидва запевняли: Каменських коханкою ніколи не була. А у 2021-у Настя як ні в чому не бувало зізналася, весілля у 2019-му було несправжнім, а лише річницею. Побралася пара набагато раніше у Лас-Вегасі, і з тих пір святкує своє кохання весіллям. Заплутати сліди парі вдалося як нікому іншому.

Потап розповів про сварку через його поїздку до Одеси

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Нещодавно Потап поспілкувався з журналістами “Зіркового шляху” і розповів доволі цікаву історію: виявляється, Настя Каменських дуже розізлилася на чоловіка тому, що той відмовився від водія і відправився до Одеси самостійно, окремо від гурту “MOZGI”.

Ці емоції він пояснив просто. Начебто дружина любить його і дуже хвилюється. Більшого від продюсера чекати не довелося. Пояснення доволі стримане і незрозуміле. Невже співачка ревнує коханого? Це пояснило б багато речей.

Схожі статті