Ксенія Мішина розповіла всю правду про стосунки з Олександром Еллертом: “Пробуємо відновити наші стосунки”

Ксенія Мішина завітала на шоу "Як вийти заміж" і розповіла, що відбувається між нею та колишнім Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт повідомили про розрив в середині літа. Новина, хоча і була сумною для фанатів пари, але ніяк не шокуючую. Адже в мережі вже ходили чутки про складні стосунки між екс-холостячкою та гумористом. 17 вересня на екранах стартував 2-й сезон романтичного реаліті-шоу з Златою Огнієвич. Ксенія Мішина завітала на пост-шоу “Як вийти заміж” і пояснила, в яких стосунках зараз з Олександром Еллерт.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт намагаються возз’єднатися

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

У студії пост-шоу Мішина зізналася, що вони з Еллертом переживають кризу, проте намагаються відновити відносини. Втім прогнозувати майбутнє актриса не поспішає.

“Зараз у нас складний період. Криза – це шанс на розвиток. Ми спілкуємося і пробуємо відновити наші відносини. Що буде далі, я поки не знаю, – сказала Мішина.

Нагадаємо, що саме Ксенія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram пост, в якому сказала, що вони більше не пара. Вона також уточнила, що розставання відбулося несподівано, але назавжди.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Через деякий час Олександр схвалював користувачів ще одним вчинком: він привітав кохану з річницею та подарував їй величезний букет. Як виявилося пізніше, букет був не єдиний. Чоловік буквально засипає екс-обраницю трояндами. При цьому молоді люди намагалися уникати будь-яких пояснень щодо їхніх взаємин та зберігали таємничу атмосферу навколо їхніх стосунків. Також фанати підозрюють, що на відпочинок Ксенія літала разом з Олександром. Цю версію підживлює неактивність чоловіка у соціальних мережах на період відпустки Ксенії.

Схожі статті