|
18.09.2021 10:52

Ксенія Мішина розповіла всю правду про стосунки з Олександром Еллертом: “Пробуємо відновити наші стосунки”

Ксенія Мішина завітала на шоу "Як вийти заміж" і розповіла, що відбувається між нею та колишнім Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт повідомили про розрив в середині літа. Новина, хоча і була сумною для фанатів пари, але ніяк не шокуючую. Адже в мережі вже ходили чутки про складні стосунки між екс-холостячкою та гумористом. 17 вересня на екранах стартував 2-й сезон романтичного реаліті-шоу з Златою Огнієвич. Ксенія Мішина завітала на пост-шоу “Як вийти заміж” і пояснила, в яких стосунках зараз з Олександром Еллерт.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт намагаються возз’єднатися

Ксенія Мішина

У студії пост-шоу Мішина зізналася, що вони з Еллертом переживають кризу, проте намагаються відновити відносини. Втім прогнозувати майбутнє актриса не поспішає.

“Зараз у нас складний період. Криза – це шанс на розвиток. Ми спілкуємося і пробуємо відновити наші відносини. Що буде далі, я поки не знаю, – сказала Мішина.

Нагадаємо, що саме Ксенія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram пост, в якому сказала, що вони більше не пара. Вона також уточнила, що розставання відбулося несподівано, але назавжди.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Через деякий час Олександр схвалював користувачів ще одним вчинком: він привітав кохану з річницею та подарував їй величезний букет. Як виявилося пізніше, букет був не єдиний. Чоловік буквально засипає екс-обраницю трояндами. При цьому молоді люди намагалися уникати будь-яких пояснень щодо їхніх взаємин та зберігали таємничу атмосферу навколо їхніх стосунків. Також фанати підозрюють, що на відпочинок Ксенія літала разом з Олександром. Цю версію підживлює неактивність чоловіка у соціальних мережах на період відпустки Ксенії.