Камін, тераса та канделябри: Ектор Хіменес-Браво показав свій розкішний двоповерховий будинок у Канаді

Ектор Хіменес-Браво показав свій будинок у Канаді.

Не так давно Ектор Хіменес-Браво повідомив, що повертається у свій дім у Канаду. Хоча шеф-кухар неодноразово наголошував, що дуже любить Україну, але своєю домівкою він вважає саме цю країну. Там у кулінара є кращі друзі, колеги, і все що його душі так необхідно. Ектор веде не надто закритий образ життя, і для нього цілком нормально показувати житло та побут. Так, нещодавно знаменитість похизувався ремонтом у своєму канадському домі.

Як виглядає домівка Ектора Хіменеса-Браво

Скріншоти сторінки Ектора Хіменеса-Браво

Ектор зізнався, що він обожнює самостійно декорувати своє житло і тому з запалом підійшов до питання ремонту канадського дому. Варто відмітити, що в інтер’єрі відчувається колумбійська кров. Усі меблі вироблені з дерева, а стримані стіни та підлогу доповнюють яскраві меблі та предмети декору.

Скріншоти сторінки Ектора Хіменеса-Браво

Особливо дивує той факт, що у іменитого шеф-кухаря дуже проста кухня. Це зовсім не схоже на колумбійця, який влаштував в українському домі професійну майстерню з вироблення делікатесів.

Скріншоти сторінки Ектора Хіменеса-Браво

Також у знаменитості прекрасна широка тераса з видом на канадський ліс. Також у знаменитості є вантажні меблі та власна майстерня. Чоловік розповідав, що у період, коли він знаходиться за кордоном, за будинком переглядають його сусіди та друзі. І хоча останній раз Ектор був у Канаді півтора року тому, будинок не втратив своєї привабливості і зустрів господаря чистотою і порядком. Зірка пишається своїм житлом і хизується на всю соціальну мережу.

spot_img

Схожі статті