Злата Огнєвіч відмовила відомому танцюристу: існуючий “зв’язок” з Поляковою завадив чоловіку досягти успіху

Танцюрист Олі Полякової вирішив залицятися до Злати Огнєвіч та отримав поразку.

На каналі “СТБ” вийшов перший випуск другого сезону реаліті-шоу “Холостячка” зі Златою Огнєвіч. У першому випуску під час церемонії знайомства співачка вибрала 16 чоловіків з 25, які продовжать участь в шоу.

Злата Огнєвіч відмовила Максиму Єжову

Підкорювати серце співачки “Холостячки” Злати Огнєвіч прийшов і колишній партнер Лесі Нікітюк в “Танцях із зірками” Максим Єжов, однак бутоньєрку не отримав. Спілкування відразу не склалося, оскільки Злата запідозрила Максима в піарі.

25-річний Єжов прийшов на першу вечірку в венеціанській масці і закрутив Огнєвіч в танці. Співачка відразу ж покликала його на розмову і запитала, навіщо він прийшов на проект. Це зачепило Максима.

“Я шоумен, але я прийшов до Злати. Навіщо воно мені треба? Я медійний чоловік. Я входжу в ТОП кращих танцюристів країни. Моя мета – реально побудувати відносини”, – сказав Макс за кадром.

Максим писав Златі Огнєвіч повідомлення в директ Інстаграму, але співачка сприймала їх як стьоб і підколки. Єжов вважає, що підходить співачці, оскільки він не буде “пиляти” її через постійні репетиції і гастролі. Також він повідомив, що здобуває другу вищу освіту і збирається працювати дипломатом.

“То він розповідає, що кидає кар’єру артиста заради кар’єри дипломата, то каже, що з трудом відпросився у Полякової на це шоу. Загалом, його кидає з боку в бік. Мені здається, що він не готовий боротися за моє серце”, – відповіла Злата.

В результаті Максим Єжов не отримав бутоньєрку від Злати Огнєвіч і покинув шоу після першої вечірки.

Схожі статті