Юля Зайка з “Холостяка” забула Заливако і відгуляла гучне весілля: наречений — непублічний чоловік

Юлія Бельченко показала весілля, гостею якого вона стала. Усі деталі в статті.

Юлія Бельченко постійно інтригує  користувачів подробицями свого особистого життя. Справа в тому, що у дівчини воно абсолютно не складається, і вона цього не приховує. Мовляв, будувати взаємини не вміє, а чоловіки трапляються не надто хороші. Після участі у реаліті-шоу вона успішно підігріває до себе інтерес, іноді виходячи за рамки. Так, Юля вже одного разу виходила заміж за Богдана Юсипчука, але весілля було цілковито фейковим, що дуже розізлило деяких користувачів мережі.

Юля Зайка на весіллі

На цей раз дівчина повідомила, що також збирається на торжество кохання. Про це стало відомо на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram. Але в цей раз виходила заміж не Зайка, а її подруга.

Скріншот сторінки Юлі Бельченко

Для свята вона обрала пісочний бежевий брючний костюм з білою базовою ковтинкою. Судячи з наряду Юлі, виходить заміж її не найближча подруга, і затримуватися на святі вона не збиралася.

Але молодят Бельченко все ж таки показала. Обидва виглядали неймовірно, і до речі, дуже щасливими.

Юлія Бельченко
Юлія Бельченко

Що стосується особистого життя Юлі, то її побачення з колегою Дмитром, який нещодавно зізнався їй у симпатії та запросив на романтичну вечерю, закінчилося нічим. Хоча пара добре провела час, на наступний день хлопець опублікував лінійку неоднозначних фотографій, які дуже не сподобалися потенційній обраниці хлопця. Зараз Юля абсолютно самотня, і хоча в її житті багато залицяльників, вона не наважується вступити у стосунки.

Нагадуємо, що не так давно Юля розповідала про колишнього, який став засипати її трояндами з анонімниии записками.

Схожі статті