Тематична вечірка і море подарунків: Пугачова та Галкін привітали двійнят Лізу та Гаррі з днем народження

Максим Галкін показав, як вони з Примадонною привітали спільних дітей на їхній 8-й день народження.

Діти російської співачки Алли Пугачової і Максима Галкіна, Ліза і Гаррі, 18 вересня відзначають день народження, і сюрпризи чекали іменинників з самого ранку. Як в родині привітали двійнят, їх тато Максим Галкін показав 18 вересня на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Вітати одне одного – хороша традиція в цій родині, яку в дітях виховали дорослі – і пожинають плоди. У червні Ліза і Гаррі привітали тата з днем ​​народження піснею в стилі реп. До цього дня народження відзначала і Алла Пугачова – тоді сюрпризи Ліза і Гаррі готували для мами під контролем Максима.

День народження Лізи та Гаррі

Розчулений батько відзначив, що в свій день народження замість того, щоб чекати поздоровлень, діти приготували подарунки-сюрпризи Аллі і йому самому. Це були і листівки, і стінгазета, і спектакль-декламація на двох. Батьки відповіли тортом з вісьмома свічками і вирушили з іменинниками купувати їм подарунки.

Діти Максима та Алли Борисівни вже зібрали непогану колекцію зіркових привітань під постом Галкіна. В коментарях відзначилися багато діячів російського кіно шоу-бізнесу.

А ввечері цього ж дня Максим показав, яку вечірку він замовив для своїх нащадків. Торжество було влаштовано у стилі “Зіркових війн”. Діти були у захваті від тематики заходу.

Варто відмітити, що на відміну від молодшої доньки Христини Орбакайте, не менш заможні Ліза та Гаррі справили своє день народження набагато скромніше.

Нагадуємо, що Алла Пугачова і Максим Галкін одружені з 2011 року і готуються до 10-річного ювілею. Для співачки це п’ятий шлюб. Пара виховує двох дітей, народжених сурогатною матір’ю,. Телеведучий постійно ділиться зі своїми підписниками сімейними новинами.

Схожі статті